Skip Navigation Links

Kırıkhan’da Kapsamlı Altyapı Çalışmaları Sürüyor

HATSU, Kırıkhan ilçesine bağlı birçok mahallede altyapıda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Kırıkhan’da Kapsamlı Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Kırıkhan   A+a-

İl genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu sorunlarını çözüme kavuşturma adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, Yeni Mahalle Armutlu Sokak’ta su birikintisi yaşanan noktaya 150’lik büz borularla yağmursuyu hattının döşendiği ve problemin çözüldüğünü aktardı. 
 
Ana muayene bacalarında da temizlik ve bakım çalışması yapıldığını aktaran İdare, Aydınlı Mahallesi’nin muhtelif noktalarında tıkanan yağmursuyu mazgalları ile ana muayene bacalarının temizlendiğini açıklayarak, Mimar Sinan Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde yol seviyesi altında veya üstünde olan ana muayene bacalarının yol seviyesine getirilmesiyle ulaşımda oluşan sorunların ortadan kaldırıldığını belirtti.
 
Tüm imkanları seferber ederek kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu altyapı çalışmalarının süreceğini belirten HATSU, söz konusu çalışmalarda 1 kepçe, 1 kanal açma aracı ve 9 personelin görev aldığını açıkladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet