Skip Navigation Links

Emir BIKMAZ, Senem Yapıcı’yı Alır !

Emir Bıkmaz ile Senem Yapıcı evlilik yolunda ilk adımı attı.

Emir BIKMAZ, Senem Yapıcı’yı Alır !

Yaşam   A+a-

Demokratik Sol Parti Parti Meclis Üyesi ve uzun yıllar İskenderun İlçe Başkanlığı görevini yapan Ali Bıkmaz’ın oğlu Emir Bıkmaz, Arsuz ilçesi Madenli Mahallesi’nin saygın ve sevilen ailelerinden Yapıcı ailesinin güzel kızı Senem Yapıcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. 
 
Limak Port’ta vinç operatörü olan Emir Bıkmaz ile Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde çalışan Senem Yapıcı’nın evlilik yolunda ilk adımı attıkları nişan merasimi renkli görüntülere sahne oldu.
 
Dünürler Filiz-Ali Bıkmaz ile Müzeyyen-Hasan Yapıcı, evlatlarının en mutlu günlerinden birine katılım gösteren tüm davetlilerle yakından ilgilenerek teşekkür ettiler. 
 
Bıkmaz ve Yapıcı ailelerinin en mutlu günlerinden biri olan nişan merasimi gelin Senem Yapıcı’nın dedesi merhum Yusuf Yıldız’ın çiftliğinde gerçekleştirildi.
 
Bıkmaz ve Yapıcı ailesinin yakınlarının katıldığı nişan merasiminde yüzükleri gelin Senem Yapıcı’nın dayısı Yalım Group ve Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Metin Yıldız taktı. 
 
Metin Yıldız, yeğeni Senem Yapıcı ile Emir Bıkmaz’ın en mutlu gününe ortak olmak için nişana gelen tüm davetlilere teşekkür ettikten sonra hayırlı olması dilekleriyle yüzükleri takarak tebrik etti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet