Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Menfez çalışmaları seli önledi

İskenderun Belediyesi'nin Dr. Sadık Ahmet Caddesi boyunca devam eden kapsamlı menfez inşaatı Belediye Kültür Sarayı yakınlarına kadar ilerledi.

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi’nin Dr. Sadık Ahmet Caddesi boyunca devam eden kapsamlı menfez inşaatı Belediye Kültür Sarayı yakınlarına kadar ilerledi. Çevre mahallerden gelen yağmur sularının Feyezan Kanalı’na daha rahat akışını sağlama

k amacıyla yapılan menfez düzenlemesi 3x 2,5 ebadında sürerken, kanalın üstünün betonla kapatılması projeye ayrı bir güzellik veriyor.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan belediye yetkilileri“Cadde boyunca süren menfez çalışmamız belli bir program dahilinde devam edecektir. Ekiplerimizin özenli bir çalışmayla neticelendirmeye çalıştıkları inşaatı dikkatle takip ediyoruz. Söz konusu proje bittiğinde yağmur suyu tahliyeleri bu bölgede çok daha rahat gerçekleşecektir. Çalışmalarımızın neticesini önümüzdeki ay ya da yıllarda daha net görebileceğiz ve kolay kolay sel tehlikesi yaşamayan bir İskenderun’u el birliği ile yaratacağız” şeklinde konuştular.
 

son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş