Skip Navigation Links

İskenderun Şampiyonaya Hazır!

Türkiye Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Basketbol yarı final turnuvası 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İskenderun Gençlik Hizmetleri

İskenderun Şampiyonaya Hazır!

Gündem   A+a-

 
Türkiye Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Basketbol yarı final turnuvası 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı İskenderun Kapalı Spor Salonu ve İskenderun Belediyesine bağlı Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yapılacak turnuvaya ise 16 takım katılım gösterecek.
Yarı final turnuvalarının İskenderun’da yapılacak olmasından dolayı memnuniyeti dile getiren İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel,  müsabakalar için tüm hazırlıklarının tamamlandığını ifade ederek, tüm sporseverleri maçlara davet etti.
 
İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak ve İskenderun Belediyesinin de katkıları ile Türkiye Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Basketbol Yarı Final Turnuvasına İskenderun ev sahipliği yapacak.
 
350 kişilik sporcu kafilesi bir hafta boyunca İskenderun’da kalacağını ve kente de ekonomik alanda katkı sağlayacağını ifade eden İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, “Turnuva boyunca İskenderun Kapalı Spor Salonumuz ve İskenderun Belediyemizin bize turnuva için tahsis ettiği Sakarya Kapalı Spor Salonumuz turnuvalara ev sahipliği yapacak. Bu konuda bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Orhan Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onun katkılarıyla turnuva kentimizde düzenleniyor. Kentimizde düzenlenecek olan bu turnuva şehrimizi hem ekonomik, hem sportif hem de sosyal anlamda canlandırmanın yanı sıra ilçemiz için bir gurur kaynağı olmuştur. Türkiye Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Basketbol Yarı Final Turnuvasının eksiksiz yapılması için İskenderun Kaymakamımız H. Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M. Cemil Şenöz tüm desteklerini bizlere sunmuşlardır. Kendilerine de ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum Özel İkem Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımımız kentimizi İzmir’de, Özel Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımımız Bilecik’te ve İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol takımımız da kentimizi Sivas’ta yarıfinal turnuvalarında bizleri temsil edecekler. Kendilerine bu zorlu müsabakalarda başarılar diliyor ve tüm halkımızı turnuvamıza bekliyoruz.” dedi
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet