Skip Navigation Links

Hatay’ın En Önemli Sanatsal Rengi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, mutfağında hazırlayarak muhteşem bir performansla sahnelediği eğitici ve öğretici çocuk oyunlarıyla,

Hatay’ın En Önemli Sanatsal Rengi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, mutfağında hazırlayarak muhteşem bir performansla sahnelediği eğitici ve öğretici çocuk oyunlarıyla, miniklerin hayallerini süslediği gibiyaratıcılık becerilerinin keşfedilmesine öncü olmak için yaratıcı drama kursuna hız kesmeden devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan HBB Şehir Tiyatrosu, ilk sezonundan itibarenyediden yetmişe herkesin büyük ilgi ve beğeni ile takip ettiği birbirinden güzel ve renkli oyunlara imzasını atarak büyük takdir topladı.
“Ağaç Yaş İken Eğilir” atasözünü rehber edinen ve buuğurda ortaya koyduğu başarılı sahne performanslarıyla il genelinde tiyatro sevgisi aşılayan Şehir Tiyatrosu, geleceğimizin teminatı olan 8-9-10 yaş grubundaki çocuklara yönelikyaratıcı drama çalışmalarını sürdürüyor.
KURS İLE MİNİKLERİN FARKLI BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRME YAPABİLMESİ VE DUYARLI OLMASI HEDEFLENİYOR
HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri, bireyin kişiliğinde zaten var olan, ancak uygun programlarla ortaya çıkarılabilen yaratıcılığı geliştirmek, yaşama ve ilişkilere dair bilinci geliştirmek için drama kursu açtıklarını belirtilerek, çocuğun etrafında olup bitenin farkına varabilmesi, ayrıntıları görebilmesi, farklı bir bakış açısıyla değerlendirme yapabilmesini veduyarlı olmasınıhedeflediklerini kaydettiler.
HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri, 8-9-10 yaş yaratıcı drama çalışmalarının her cumartesi saat 10.30 'da Çekmece Sahnesi’nde ücretsiz olarak çocuklarla buluşacağını ve kayıtların devam ettiğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet