Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Antalya’da İstişare Toplantısına Katıldı

“Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma”

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Başkanın Seyfi Dingil, Antalya’da “Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma” toplantısına katıldı.
Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların katılımlarıyla gerçekleştirilen "Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma" adlı toplantıyaBelediye Başkanı Seyfi Dingil’in yanı sıra ilçe belediye başkanları da katıldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda belediye çalışmaları da ele alındı.
Başbakan Yıldırım, Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasıyla ilgili,  "Millet adına 'evet' diyeceğiz, millet için 'evet' diyeceğiz. Milletimizin 'evet' dediğine 'evet' diyeceğiz. Türkiye'nin ihtiyacı olan, milletimize yakışan yönetim sistemini hayata geçirmek için gün sayıyoruz." diye konuştu.
 
TOPLANTIDA ÇEŞİTLİ KONULAR ELE ALINDI
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada,"Sayın Başbakanımız ve bakanlarımızın yanı sıra Belediye Başkanı arkadaşlarımızın da katılımıyla “Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma” adlı programımızı icra ettik. Sayın Başbakanımız 16 Nisan’da gerçekleştireceğimiz referanduma ilişkin milletimizin takdirine sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi üzerine konuşmalarını gerçekleştirdiler. Bizler de 16 Nisan’da ülkemiz ve milletimiz için son derece önem verdiğimiz bu günde tabi ki evet diyerek ve vesayet sistemine son vererek devletin gerçek sahibi millet diyeceğiz. Toplantımız ve alınan kararlar hayırlı ve uğurlu olsun"dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş