Skip Navigation Links

'43 Ton Gübre İle Verimlilik Artacak'

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), tarım, mera ve orman alanlarını tehdit eden toprak bozulması, kuraklık ve çölleşme eğilimi gösteren alanlarda

'43 Ton Gübre İle Verimlilik Artacak'

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB),  tarım, mera ve orman alanlarını tehdit eden toprak bozulması, kuraklık ve çölleşme eğilimi gösteren alanlarda önleyici uygulamalara başladı.
 
 
Her alanda gerçekleştirdiği çalışmalarla kalıcı ve yerinde hizmetlere imza atan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Hatay’da hayvancılık faaliyetlerini desteklemek amacıyla meralara gübre dağıtımı gerçekleştirdi.
 
 
43 Ton Gübre İle Verimlilik Artacak
 
 
Hayvancılıkla geçimini sağlayan halka üretimde rahat bir nefes aldırmak, meralarda ot verimi ve bitki gelişimini arttırmak amacıyla üreticiye 43 ton gübre desteği sağladı.
 
Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, “Hatay İli Meraları Islah ve Amenajmanı Projesi” kapsamında, Kırıkhan ilçesi Saylak, Ilıkpınar, Topboğazı, Kodallı, Alabeyli, Karamağara mahalleleri ve Antakya ilçesi Apaydın, Suvatlı mahallelerindeki geniş meralara gübre desteği sağlayarak verimliliğin arttırılması adına önemli bir hizmete daha imza attı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet