Skip Navigation Links

Zabıta Ekipleri Seyyar Satıcılara Göz Açtırmıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kaldırımları işgal eden çevre ve görüntü kirliliğine neden olan seyyar satıcılar

Zabıta Ekipleri Seyyar Satıcılara Göz Açtırmıyor!

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kaldırımları işgal eden çevre ve görüntü kirliliğine neden olan seyyar satıcılara karşı tedbirler almaya devam ediyor.
 
 
HBB ZABITASI VATANDAŞIN ŞİKAYETLERİNİ DİNLİYOR
 
 
Kent genelinde vatandaşın huzurunu sağlamaya yönelik çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı, vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendirerek, yasaklara uymayanlar hakkında gerekli yasal mevzuatlar çerçevesinde işlemler yapmaya devam ediyor.
 
 
HBB ZABITASI DENETİMLERİ SÜRDÜRÜYOR
 
 
HBB zabıta ekipleri, il genelindeki kaldırımları işgal ederek vatandaşların yürüyüş alanlarını kısıtlayan ve haksız rekabet yaratarak esnafı mağdur eden seyyar satıcılara karşı aldığı önlemleri arttırıyor.
 
HBB Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, şehir merkezindeki işlek caddelerde, yaya yollarında açtıkları tezgah ve stantlarda çok çeşitli ürün satan seyyar satıcılara karşı gerçekleştirilen uygulamaların sürekli olarak devam edeceğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet