Skip Navigation Links

'Sokakta Hedefi Olmayan Genç Bırakmayacağız'

Başkan Yavuz “Gençlerimizi Geleceğe Hazırlayacak Bir Projemiz Daha Hayata Geçiyor”

'Sokakta Hedefi Olmayan Genç Bırakmayacağız'

Gündem   A+a-

 
 
Kırıkhan’da gençleri kahve köşelerindenkurtaracak ve geleceğe hazırlayacak önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. 

Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi, Kırıkhan İlçe Milli EğitimMüdürlüğüGençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortakprojesidoğrultusunda, Kırıkhan Belediyesi Gençlik Spor Kulübü kuruldu.
 “ Sokakta Hedefi Olmayan Genç Bırakmayacağız” sloganıyla  yola çıktıklarını ve  Kırıkhan Belediyesi Gençlik Spor Kulübünü kurduklarını  belirten Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “  Futbol başta olmak üzere, atletizm, yüzme, karate, basketbol, masa tenisi, voleybol gibi birçok dalda sporkurslar açılacak” dedi.

KIRIKHAN BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR KULÜBÜ KURULDU.

Halk Eğitimi Merkezi nezdinde açılacak kurslara ilçedeki tüm gençlerin katılımının sağlanacağını belirten BaşkanYavuz “Geleceğimiz olan gençlerimizin boş vakitlerinikahve köşelerinde değil, spor yaparak  geçirmelerini ve kötü alışkanlıklardanuzak kalmaları için  gayret göstereceğiz. İlçemizde gençlerimizin katılabileceği tüm sportiffaaliyetlere ev sahipliği yapacağız. Spor yapmak isteyen her gencimizetüm imkânları sunacağız. Her gencimiz istediği dalda sportif faaliyet yapma imkânı bulacak. “dedi.

Konuyla ilgili tüm hazırlıkların devam ettiğini ve kısa sürede hayata geçirileceğini belirten Başkan Yavuz; “ Bu önemli proje Kırıkhan Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Belediyemiz tarafındangerçekleştiriliyor. Gelecek nesillerimiziçağımızın her türlü yanlışlıklarından uzak tutmayı hedefledik ve bunun için de elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Ayrıca, atmış olduğumuz bu adımlarla da gençlerimizi geleceğin yıldızları olma yolunda önemli bir mesafe almış olacağız. Bu etkinliklerin faydalı olması için desteklerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Kurmuş olduğumuz Kırıkhan Belediyesi Gençlik Spor Kulübünde, gençlerimizin talepleri doğrultusunda tüm spor dallarında  kurslaraçılarak,  alt yapı çalışmalarına ağırlık verilecek ve geleceğin sporcularını yetiştireceğiz  “dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet