Skip Navigation Links

Hatay'ın En İyisi İKEM

İKEM Koleji Spor Kulübü Genç Kızlar Kategorisinde İskenderun'da oynanan Hatay Büyük Şehir Belediye final

Hatay'ın En İyisi İKEM

Gündem   A+a-

 
 İKEM Koleji Spor Kulübü Genç Kızlar Kategorisinde İskenderun'da oynanan Hatay Büyük Şehir Belediye final karşılaşmasında Hatay Şampiyonu olarak Hatay'ı bölgede temsil etme hakkı kazandı.
 
Bölgenin “en iyi basketbol ekibi” olma unvanını elinde bulunduran İKEM Koleji Spor Kulübü okul sporlarında ve kulüplerarası müsabakalarda birinciliği elden bırakmıyor. “Tek şampiyon dört kupa” parolasıyla yola çıkan İKEM Koleji hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Takım ruhuyla, düzgün kişiliğiyle bölgemizi en iyi şekilde temsil eden kulüp  Anadolu ve Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor.
 
Konuyla ilgili olarak Antrenör Hamit DUMAN;“Çok çalışıyoruz, istiyoruz, hayal ediyoruz ve gerçeğe dönüştürüyoruz. Ligde Cumhurbaşkanlığı Kupasını almış, süper ligi 2. bitirmiş, yüksek yatırımları olan bir takımın alt yapısı, bu altyapının milli oyunculara sahip olması ve A takımla idmana çıkan sporcularının olmasına rağmen kulübümüzün bu takımı geçerek Hatay Şampiyonluğu’nu almış olması tabi ki gurur verici. Düzgün ve doğru zamanda, doğru antrenman yapan, ruhunu ve yüreğini ortaya koyan bir takım olmaktan geçiyor takımımızın il birinciliği… Takdir edilmesi gereken bir başarıya imza atmaktan mutluluk duyuyorum. Takımımın bölge şampiyonu olacağına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet