Skip Navigation Links

'İskenderun’un Geleceği İçin Çalışıyoruz'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un geleceği için çalıştıklarını belirtti.

'İskenderun’un Geleceği İçin Çalışıyoruz'

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un geleceği için çalıştıklarını belirtti.
Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 
İSKENDERUN TİCARET MERKEZİ OLACAK
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun coğrafi konumu ve tarihi geçmişi ile ülkemizin en önemli merkezlerinden biridir. İskenderun’u bölgenin ticaret merkezi yapmak için bizlerde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunun için Sarıseki Mahallesinde bulunan Belediye hizmet binasını gümrük laboratuvarı olarak Bölge Müdürlüğüne ücretsiz tahsis ettik. İskenderun’da Sanayici, iş adamı, ihracatçılar için, İskenderun’un geleceği için çok önemli bir adım attık. Şehrin ticari yaşamına büyük yarar getireceğini düşündüğümüz bu karar bölge ticareti ve özellikle iş dünyasına önemli bir avantaj sağlayacak.” dedi.
 
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR
 
Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün ise İskenderun Sarıseki bölgesinde kurulan gümrük laboratuvarının bölgeye birçok yönden büyük avantaj kazandırdığını belirterek,” Desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette bölgenin ekonomik konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet