Skip Navigation Links

Türk Gençliği yürüdü

İskenderun Belediyesinin ve İlçe Gençlik Spor Müdürlülüğünün organize ettiği gençlik yürüyüş İskenderun Meteoroloji önünden başlayarak Anıt alanına ka

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesinin ve İlçe Gençlik Spor Müdürlülüğünün organize ettiği gençlik yürüyüş İskenderun Meteoroloji önünden başlayarak Anıt alanına kadar devam etti. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği yürüyüşe İskenderun Belediye başkanı, İskenderun İlçe Milli Eğitim müdürü İskenderun Spor Müdürü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşün ardından anıt alanına toplanan öğrenciler anıta çelenk bırakarak bir dakika saygı duruşunun ardından istiklal marşını hep birlikte söylediler. Daha sonra İlçe Gençlik Spor Müdürü Turgay Erdoğan kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında Genç nesilleri Atatürk’ün istediği doğrultuda yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak Gençlerin gençlik haftasını kutladı. İlçe Gençlik Müdürü Erdoğan ardından konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek gençlere “sizler benim çocuklarımsınız çocuklarım için ne istiyorsam ne yapıyorsam sizleri içinde onları yapıyorum.”dedi. Başkanın konuşması Anıt alanında bulunan gençler arasında büyük beğeni topladı. Konuşmaların ardından Raks Spor kulübü hazırladığı, Mehmet Ön ve Hakan Şahan’ın öncülüğüne hazırlanan dans gösterileri sunuldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet