Skip Navigation Links

Kar Kış Demeden Çalışmalar Sürüyor

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi kar – kış demeden yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kar Kış Demeden Çalışmalar Sürüyor

Gündem   A+a-

 
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi kar – kış demeden yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Mevsim şartları itibariyle tahribata uğramış yol ve caddelerin yama ve onarım çalışmalarını yapan Reyhanlı Belediyesi bir yandan da hava şartlarının müsait olduğu dönemlerde mahallelere yol yapım çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyor.
Daha önce Kurtuluş, Bağlar, Bahçelievler mahalleri ve Yenişehir’de başlayan yol ve yama çalışmaları tamamlanmış olup vatandaşların hizmetine sunulmuştu.
Bu çalışmalara ara vermeyen Başkan Şanverdi şuan itibariyle; “Şehit Cüneyt Can Güder ve Mahmut Ekmen caddelerinde, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yol çalışması yaparak yolların onarım çalışmalarını sürdürmektedir.
Ayrıca Reyhanlı Belediyesi olarak Konuk mahallesinde yol yapım çalışmalarına başlanmış olup en kısa sürede bitirilmesi hedeflenmektedir.
Bu hizmetlerle ilgili açıklama yapan Başkan Şanverdi; “Reyhanlı’nın her noktasına hizmet götürebilme adına mevsim şartları ne olursa olsun çalışmalarımızı devam ettirdik bundan sonra da bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.
Hemşerilerimiz rahat olsun. İçinde yaşadığımız bu güzide şehir Reyhanlı'mız yapılan hizmetleri fazlasıyla hak etmektedir. Siz halkımızdan aldığımız güç ve destekle, ve bizlerin çalışmaları ile hizmetlerimizi tüm şehrimize yayma çabasındayız” dedi. .
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet