Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Polisten Kaymakam Aksak'a ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve polis memurları İskenderun Kaymakamı Cem

Kültür Sanat   A+a-

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve polis memurları İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, “Türk Polis Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutluyorum. Şehir dışına çıkma gibi bir durumum olması dolayısıyla, beni daha erken ziyaret eden başta Emniyet Amirimiz Yusuf Cinel Bey’e ve sonra polis memuru arkadaşlarıma teşekkür ediyor çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum. Bildiğiniz gibi Türkiye’nin çeşitli yerlerinde insanlarımızın çoğu köylerde yaşamaktadırlar. Fakat günümüze baktığımızda köyden şehire çok fazla göç olduğu için insanlarımızı korumak daha kolay oldu. İnsanlarımız, polislerimizin çoğunlukta bulundukları şehirlerde güvendeler. Polislerimiz görevlerini en başarılı şekilde yapmaya çalışıyorlar” dedi.
İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak’ın ardından konuşma yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ise, “Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İskenderun Kaymakamımız Cemil Aksak’ı makamında ziyaret etmek istedik. Normalde Türk Polis teşkilatı Haftası 5-10 nisan tarihleri arasında kutlanmaktadır. Fakat Kaymakamımızın şehir dışına çıkma durumu olduğu için kendisini daha önce ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar