Skip Navigation Links

En başarılı sözleşme Dörtyol'da yapıldı

Belediye-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Abdi Ataç, belediyelerde sözleşme sürecinin sonlandığını ve başarılı geçtiğini söyledi.

Kültür Sanat   A+a-

Belediye-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Abdi Ataç, belediyelerde sözleşme sürecinin sonlandığını ve başarılı geçtiğini söyledi.
Bazı belediyelerin sözleşme görüşmelerinde gelir azlığını bahane ettiklerini belirten Abdi Ataç, aynı zamanda belediyelerin personel fazlası bahanelerinin de kalmadığını söyledi.
En başarılı sözleşmeyi Dörtyol Belediyesi’nde yaptıklarına dikkat çeken Ataç, Belediye Başkanı Fadıl Keskin’e üyeler adına şükran borçlu olduklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Sözleşme sürecini başarıyla tamamlarken, en başarılı sözleşme Dörtyol’da gerçekleşti. Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in emekten ve işçiden yana olması, sözleşmede başarıyı getiren önemli bir faktör. Tüm üyelerimiz adına Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’e teşekkür ediyoruz. Sosyal haklar ve maaş hususunda bir sıkıntı yaşanmıyor. Bunun en önemli nedeni, belediyelerde emekli olanın yerine yeni alımlar yapılmıyor olması. Personel sayısı çok azaldı. Belediye başkanları, hizmet aldıkları şirketlerde çalışanların sendikalı olmalarına engel olmamalıdır. Sendikal yaşam içinde olmak Anayasal bir haktır. Belediye
başkanları aynı zamanda işçilerine engel olmak yerine destek vermelidirler.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet