Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

4 Mahallenin 20 Yıllık Su Sorunu Çözülüyor

HATSU, Samandağ ilçesinde yürttüğü içmesuyu hattı projesi ile 4 mahallenin rahat nefes alacağını belirtti.

4 Mahallenin 20 Yıllık Su Sorunu ÇözülüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Tekebaşı Grup İçmesuyu İnşaatı projesi kapsamında Kuşalanı Mahallesi’ne inşa edilen içmesuyu deposundan hat döşeme çalışması yapıldığını aktaran Genel Müdürlük, döşenen hattın Kuşalanı, Koyunoğlu, Mızraklı ve Yeşilköy mahallelerinin içmesuyu ihtiyacını karşılayacağını açıkladı.
 
Çalışma kapsamında toplamda 3 bin metre içmesuyu hattının döşeneceğini ve boruların 300 ile 400’lük ebatlardan oluştuğunu aktaran İdare, projenin sona ermesiyle birlikte mahallelere sağlıklı ve güçlü suyun iletileceğini vurgulayarak, 2 ekibin eş zamanlı olarak yürüttüğü çalışmada 2 kepçe, 2 kamyon ve 10 kamyonun görev yaptığını açıkladı.
 
Değirmenbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Açar,  Yeşilköy Mahalle Muhtarı İmadeddin Ergin, Koyunoğlu Mahalle Muhtarı Salih Dikel ve Kuşalanı Mahalle Muhtarı Nurettin Sapan, ortak bir açıklama gerçekleştirerek yapılan çalışmalara yönelik memnuniyetlerini belirttiler.
 
Yeşilköy, Koyunoğlu, Kuşalanı ve Değirmenbaşı’nın 20 yılı aşkın süredir içmesuyu sıkıntısı yaşadıklarını belirten Muhtarlar, “Şu anda suyumuz Allah’ın izniyle 2 aya kadar mahallemize gelecektir. Bizlere yardımcı olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ile HATSU ekiplerine katkılarından ve hizmetlerinden dolayı halkımız adına teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
 
 
4 Mahallenin 20 Yıllık Su Sorunu Çözülüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş