Skip Navigation Links

Özel Amerikan Robert Lisesi'nin Topluma Hizmet Projesi

Özel Amerikan Robert Lisesi'nin Topluma Hizmet Projesi kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu 6-7-8.sınıf öğrencileriyle bir

Kültür Sanat   A+a-

Özel Amerikan Robert Lisesi’nin Topluma Hizmet Projesi kapsamında
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu 6–7–8.sınıf öğrencileriyle birlikte yürütülen çalışma, velilerle de paylaşıldı.

İskenderun Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan ve öğrenci velilerinin de katıldığı proje sunum programında Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Özel Amerikan Robert Kilesi proje danışmanı ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu müdürünü çalışması sürdürülen proje ortaklığından dolayı kutlayarak çiçek sundu.

Başkan Civelek, toplantıda yaptığı konuşmada, “Son derece önemsediğim bir iş başarmışsınız. Ben aslında belediye başkanı olarak alt yapıyla ilgileniyorum, şu an da üst yapıyla çok fazla ilgilenemiyorum. Çünkü alt yapısı, temeli olmayan bir binanın üstüne kat çıkmak mümkün değildir zihniyetindeyim. Bu yaptığınız iş, en az alt yapı kadar önemli. Çünkü bu insana yatırım, memleketimize sahip çıkmaktır. Hani bir şarkı vardı orda bir köy var uzakta gitmesek de gelmesek de bizim köyümüz… değildir. Gitmezsek gelmezsek başkalarının köyü olacak. Çocuklarımızın tanışması gerekir. Çekirdek aileye dönüyoruz. Halbuki bizde aile bağları vardır. Şimdi ailenin yakın akrabaların bile birbirini tanımadığı bir dönemde sizler, İstanbullu çocuklar İskenderunlu çocuklarımızla tanıştılar. Siz bizlerin geleceğisiniz ve birbirinize öğretiyorsunuz, öğretirken öğreniyorsunuz. Memleketinizi öğrendiniz, Türkiye’yi öğrendiniz, Türkiye’nin gerçeklerini öğrendiniz Ne mutlu size, ne mutlu bize” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet