Skip Navigation Links

Denizciler yeni belediye binasına kavuştu..

Denizciler Belediyesi yeni hizmet binası hizmete girdi. 30 Haziran 2007 tarihinde temeli atılan hizmet binası, Ekintaş'ın muhteşem projesi ve mimarı a

Kültür Sanat   A+a-

Denizciler Belediyesi yeni hizmet binası hizmete girdi. 30 Haziran 2007 tarihinde temeli atılan hizmet binası, Ekintaş’ın muhteşem projesi ve mimarı anlayışı sonucu mükemmel bir yapı ortaya çıktı.
Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışta heyecanlı, mutlu ve gururlu olduğu gözlenen Belediye Başkanı Eshabil Soydan, beş yıl içerisinde yapılan tüm hizmetlerin gücünü halktan aldıklarını söyledi.
Denizciler’de atılan her adımın, yapılan her hizmetin gelecek nesillere aktarılacağı düşünülerek planlandığını belirten Eshabil Soydan, beldenin girişinde Denizciler’e çok güzel bir imaj kazandıran bir yapı sunan Ekintaş’a da teşekkürü unutmadı.
Açılış töreninde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “insanlardan alınan vekaletle gecelerin uykusuz geçirdiğinin farkında olmayabilirsiniz. Dürüst, nitelikli ve kişilikli kişilerle yola çıktıktan sonra gönül rahatlığıyla arkamıza yaslanıp hizmetleri görebiliyoruz. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda attığımız her adımda mutlu, gururlu ve gelecekten umutluyuz” dedi.
Törene çok sayıda belediye başkanı, sanayici ve iş adamı da katıldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet