Skip Navigation Links

Veren El Alan Eli Görmemeli Anlayışıyla Çalışıyoruz...

Samandağ Hizmet Yönetim Kurulu Üyeleri Vakıf merkezinde toplandılar.

Veren El Alan Eli Görmemeli Anlayışıyla Çalışıyoruz...

Gündem   A+a-

 Vakfın kuruluş çalışmaları,hedefleri,projelerini değerlendiren  yönetim kurulu üyeleri,Hayırsever Samandağ halkına,hayırsever işadamlarına vakfın  bu günlere gelmesinde yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Vakıf yönetim kurulu üyeleri  düzenli olarak bir araya geldiklerini,vakıf bünyesinde çalışmaların değerlendirilerek, bu ufkun geliştirilmesini hedeflediklerini belirttiler. 
Samandağ Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı: Belediye Başkanı Mithat Nehir, Yönetim kurlu üyeleri, Av.Nadir Aslan,Dr.Fidayet Duman,Dişhekimi Adnan Girişken,Veteriner Hekim Süleyman Olgun,Av.Dilek Süslü Asiırmak,Mühendis Sabah Rencüzoğulları,Esnaf Mehmet Şerif Korkmaz,Öğretmen Gökmen Berrak ,Mühendis Nebil Cilli, Veteriner Hekim Cem Çapar,Emlakçı Basri Suadiye,İşadamı Ali Kubbe,Mızraklı Mahalle Muhtarı Semih Bal vakfın çalışmalarını değerlendirdiler. 

AMACI 

Samandağ Hizmet Vakfı 07.08.2013 tarihinde kuruldu.Samandağ’ın eğitim ,ekonomik,kültür, sanat,sosyal,sağlık turizm  ve tanıtım,çevre ve çevre sağlığı ,sportif  yönden kalkınması ve gelişmesini ,beldenin alt yapı tesis ve tesis gerekleri hizmetlerini karşılanması için halkın yardımlaşmaya ve dayanışmaya özendirilmesi ile refah ve mutluluğunu sağlamak amacındadır.

FAALİYETLER 

-İlçemizde ikamet eden  838 aileye gıda yardımı yapıldı
-Her derecede eğitim Öğrenim gören başarılı 213 öğrenciye   eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere burs verildi.
- Samandağlıların dini inançları gereği ziyaret ettikleri türbelerde kesilen adaklarla pişirilen aşların içine konulduğu plastik kapların insan sağlığını tehdit etmesinden dolayı krom kap kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla 8180 (Sekiz bin yüz seksen) adet “KROM KAP” satın alınarak türbelere bağışlandı.Krom Kaplarının kullanılmasının yaygınlaştırılmasıyla ilgili bir kampanya geliştirilerek ,hayırseverlerin türbelere “KROM KAP” bağışı yapması sağlandı. 
-İlçemizin tanıtımı,kültürel ,tarihi, zenginliklerini tanıtmak amacıyla “Doğu Akdenizin Asi Coğrafyası Samandağ ” Adlı kitabın yayınlanmasına katkı sunuldu. 
-Samandağ ‘ın mahallerinde Arapça Tiyatrolar sahnelendi. 
-Sportif faaliyetler desteklenerek amatör spor kulüplerine yardım yapıldı.

SAMANDAĞ HİZMET VAKFI KÜLTÜR MERKEZİ 

Mükiyeti vakıfa ait olan arazide,  Milli eğitim bakanlığının okul standarlarına uygun  8 derslikli  ve içinde toplantı salonu olan bir merkez inşa ediliyor.Dil eğitimi, sosyal ve kültürel faaliyetler için ilçemiz insanına  önemli hizmetler vereceğine inanıyoruz.

VEREN ELİN ,ALAN ELİ GÖRMEDİĞİ BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ

Veren elin, alan eli görmediği bir anlayışla  ihtiyaç sahibi vatandaşları mahcup etmeden yardım sağlanmaktadır. Vakfımıza yardımda bulunan , ilçemizin gelişmesine katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkürü borç biliriz.”ifadelerine yer verdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet