Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun basını MHP'ye çıkarma yaptı..

Bir süre önce İlçe Başkanlığı görevine seçilen Gül'ü İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ile yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziy

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ile basın mensupları Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret ederek yine görevinde başarılar dilediler.
29 Mart yerel seçimlerinin yıldızı parlayan isimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, seçim yapılan genel kurul sonrası İlçe başkanlığına getirilerek siyasi yaşamında aktif politikayı sürdürüyor. Bir süre önce İlçe Başkanlığı görevine seçilen Gül’ü İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ile yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, göreve seçilen İbrahim Gül ile yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Gül ise gazetecilerinin gerçekten çok zor şartlar altında çalıştıklarını çok iyi bildiğini ifade ederek “Bende sizlerin arasında bir süre köşe yazdım, bu nedenle İskenderun Gazetecilerinin etkisini ve çizgisini biliyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da sizlerin yanınızda olacağımı tekrarlıyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar