Skip Navigation Links

'Zabıtalar Çok Geniş Bir Mevzuattan Sorumludur'

Samandağ belediye zabıtası’na iç anadolu belediyele birliği tarafından hizmetiçi eğitim verildi

'Zabıtalar Çok Geniş Bir Mevzuattan Sorumludur'

Gündem   A+a-

 
Samandağ belediye zabıtası’na  iç anadolu belediyele birliği tarafından  hizmetiçi eğitim verildi.
Samandağ Belediyesi personeline, İç Anadolu Belediyeler birliği tarafından eğitimler verildi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Kuşalanı çok amaçlı salonunda zabıta personeline verilen eğitime katılarak, bu eğitimlerin Samandağ Belediyesinin hizmet çıtasını daha da yükselterek, belediye personelinin donanımına katkı sunduğunu ifade etti. Hizmet içi eğitimleri önemsediğini belirten başkan Nehir, bu eğitimlerini süreceğini söyledi.
Türkiye Belediyeler Birliğinden Av. Ahmet Okay Kuşalanı çok amaçlı salonunda zabıta personeline eğitim verdi.
Okay:”Zabıtalar  çok geniş bir mevzuattan sorumludur.Toplumda çok sık karşılaştığı konular,olaylar ve bunlara nasıl müdahale etmesi gerektiği ile ilgili bir eğitim düzenledik. Kahabatler kanunu,genel olarak bilmesi gereken konular üzerinde durduk. Zabıta önemli bir birim ve belediyenin yüzüdür. Çok geniş bir mevzuata sahip olmasından kaynaklı eğitimlerin verilemesi gerekiyor.Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ‘e eğitime gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim.”dedi
Zabıta Müdürü Şimşek :”Samandağ Belediye Başkanı Sn. Mithat Nehir’in talebi üzerine bu eğitimleri düzenledik. Çok faydalı bir eğitim olduğuna inanıyoruz.Biz bu eğitimleri önemsiyoruz.İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyi eğitimler yapacağız. Bu anlamda zabıtayı güçlendirmek gibi bir hedefimiz vardır. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet