Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi'nden Sokak Hayvanlarına Destek

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın katkılarıyla

Samandağ Belediyesi'nden Sokak Hayvanlarına Destek

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir  ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın    katkılarıyla  sokak hayvanları yararına mama desteği konseri gerçekleştirildi.
 
Sokak hayvanlarına karşı duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanları yararına Mama desteği konseri Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Konferans salonunda gerçekleştirildi.
 Damla Doğru konuşmasında :”Özellikle son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan çalışmalara hepiniz tanık olmuşsunuzdur. Kedi evi yaptığı için komşusu tarafından öldürülen psikolog Alper Engeler’i duymuşsunuzdur. Saldırıya uğrayan sokak hayvanlarını,evleri yıkılan kedileri ve bunun yüzlercesini televizyonlarda ,sosyal medyada görüyoruz,duyuyoruz.Yaşama hakkı gasp edilmiş bütün hayvanlar  için bir farkındalık yaratmak istedik,elde edilen tüm gelir sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacaktır.Bu organizasyona katkılarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e,Vaveyla organizasyon   Ali, Ekber Yeşil’e ,Bireyşoğlu superstor ,Teras Cafe’ye teşekkür ederiz.”dedi 
Doğa Ve Yaşam Derneği Koordinatörü Manolya Kambur:”Etkinliğimizin amacı Samandağ Deniz sahilinde bulunan,ileri derecede  uyuz hastalığına yakalanmış olan  umut adlı bir köpeğin tedavi masraflarını karşılamaktır. Onun adının umut olmasının sebebi hayata küsüp ölümü beklerken bulmamız.Bu gece umut gibi yardım bekleyen nice canlıların umudu olsun.Vermiş olduğunu desteklerden dolayı hatay doğa yaşam derneği adına hepinize teşekkür ediyorum.Ayrıca veteriner hekim Erdem Ürel’e de teşekkür ediyorum.
Grup metronom, Grup labirent, İbrahim Kumlu,Duygu Kimyonok, İsmail Işık,Mehmet Yaşar Nalbant konser’de sahne aldılar.Konser coşkuyla gerçekleşti. Samandağlı hayvan severler bu anlamlı etkinliğe ilgi gösterdiler. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet