Skip Navigation Links

Vali Lekesiz'den Mkü'ye Nezaket Ziyareti

Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şerefettin CANDA' yı makamında ziyaret etti.

Kültür Sanat   A+a-

 

Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şerefettin CANDA’ yı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Antakya Belediye başkanı Doç.Dr. Lütfi SAVAŞ’ ta vali Lekesiz’e eşlik etti.
Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Vali Celalettin Lekesiz “Mustafa Kemal Üniversitesi ilimizin en önemli kurumlarından biridir, yapılan çalışmaları takdirle takip etmekteyim Sn. Rektörü ziyaretimin asıl sebebi iade-i ziyaret olup üniversite hakkında daha detaylı bilgi almak ve bundan sonra yapılabilecek konular hakkında istişare etmektir. İnanıyorum ki Mustafa Kemal Üniversitesi ile valilik olarak birçok proje gerçekleştireceğiz ve Hatay’ı hak ettiği konuma taşıyacağız” dedi.
Prof.Dr. Şerefettin Canda ise yaptığı açıklamada “Sayın Valimiz M.Celalettin Lekesiz’in üniversitemizi ziyareti bizi onurlandırmıştır. Valilik, Belediye ve Üniversite olarak Hatay’ın gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum Sayın Valimize ve Belediye başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Yapılan görüşmelerin ardından Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Şerefettin Canda Vali Lekesiz ve Belediye başkanı Savaş’ı Rektörlük sosyal tesislerinde ağırlayarak yöneticilerle birlikte öğle yemeği yediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet