Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Carl’s Jr.’De Miniklerin Hamburger Keyfi

Carl’s Jr. Hamburger ’de öğretmenleri ile birlikte hamburger yemenin mutluluğunu yaşayan minik öğrenciler

Carl’s Jr.’De Miniklerin Hamburger Keyfi

Gündem   A+a-

 
Carl’s Jr. Hamburger ’de öğretmenleri ile birlikte hamburger yemenin mutluluğunu yaşayan minik öğrenciler, kendilerine armağan edilen hediyelerleoynamanın tadını çıkardı
 
İskenderun Özel Pamuk Çocuk Eğitim Merkezi Anaokulunun minik öğrencileri, hamburger keyfi yaşadı.
 
 
Carl’s Jr. Hamburger ’de öğle yemeği yiyen Özel Pamuk Çocuk Eğitim Merkezi (Anaokulu) öğrencilerinin mutluluğu yüzlerinden okundu.
 
Öğrencilere birlikte hareket etme alışkanlığı kazandırmak için okul dışı etkinlikler düzenlediklerini belirten Özel Pamuk Çocuk Eğitim Merkezi yetkilisi; "Amacımız sadece öğrencilerimize öğle yemeği yedirmek değil. Onlara, birlikte hareket ederek toplum içinde nasıl davranmaları gerektiğini de uygulamalı olarak anlatıyoruz. Mesela buraya servis aracımız ile geldik. Araç içerisinde nasıl davranmaları gerektiğini öğrendiler. Aynı şekilde, kalabalık içinde yemek yerken nasıl davranmaları gerektiğini de kavramaya çalıştılar" dedi.
 
Minik öğrenciler için birbirinden lezzetli çocuk menüleri hazırladıklarını ifade eden Carl’s Jr. Hamburger yetkilisi ise; "Çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Doğum günleri, yemek gibi her türlü organizasyonlara açığız. Bugün de Özel Pamuk Çocuk Eğitim Merkezi Anaokulundan öğrencilerimizi ağırlıyoruz. Çocuk menüsü yanında hediyeler vererek, onların yemek yerken aynı zamanda mutlu olmalarını da sağlıyoruz.’’ diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş