Skip Navigation Links

HBB Yol Çalışmaları İl Genelinde Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

HBB Yol Çalışmaları İl Genelinde Devam EdiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı  sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.
Gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla Hataylı vatandaşların takdirini kazanan HBB ekipleri, son olarak Antakya Ekinci Mahallesi ile Dörtyol Çaylı Mahallesi'nde beton asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. 
Antakya’nın önemli bağlantı yollarından biri olan Ekinci Mahallesi'ndeki 3 bin 500 metrelik yolun bin 750 metrelik kısmında asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, aynı zamanda asri mezarlık önünden başlayarak kaldırım taşı döşeme çalışmalarına başladı.
Aynı zamanda Dörtyol Çaylı Mahallesi'ndeki vatandaşların modern ve güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan HBB ekipleri, 500 metrelik yolun tamamında asfalt serim çalışması gerçekleştirerek hizmete sundu.
İl genelinde sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla halkın takdirini toplayan HBB ekipleri, çalışmaların önümüzdeki günlerde de tüm hızıyla devam edileceğini bildirdi. 
 
 
HBB Yol Çalışmaları İl Genelinde Devam Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet