Skip Navigation Links

Askeri bando büyüledi..

Marşlarla başlayan konser Türkiye'nin dört bir yanından türküler, şarkılar ve ezgilerle coşkulu bir şekilde seslendirildi.

Kültür Sanat   A+a-

bandok1.jpg" />Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 83. yıldönümü kutlama etkinlikleri ve İskenderun Deniz Müzesinin açılış töreni için kentte bulunan Güney Deniz saha komutanlığı Bando ve konser ekibi Atatürk Anıtı’nda konser verdi.
İzmir’den gelen Güney Deniz saha komutanlığı Bando ve konser ekibi Atatürk Anıt alanında düzenledikleri konsere İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Deniz Üs komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Marşlarla başlayan konser Türkiye’nin dört bir yanından türküler, şarkılar ve ezgilerle coşkulu bir şekilde seslendirildi. Alanı dolduran kalabalık Askeri bandonun muhteşem konserini ilgiyle izledi. Bu arada Bandonun konserinde Bağlama ve kaval ile Türk Halk Müziğinin çeşitli ezgileri ile türküleri seslendirildi.
Onuncu yıl marşı ile ayakta coşku içerisinde isleyenlerin de katıldığı konser İskenderunlulara unutulmaz bir gece yaşattı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet