Skip Navigation Links

Arsuz Sorunlarının Konuşulduğu İstişare Toplantısı

Arsuz Kaymakamı Musa SARI ilçemiz turizmini, ekonomik durumu ve potansiyelini, ilçemizde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarını

Arsuz Sorunlarının Konuşulduğu İstişare Toplantısı

Gündem   A+a-

 
Arsuz Kaymakamı Musa SARI ilçemiz turizmini, ekonomik durumu ve potansiyelini, ilçemizde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarını ve istihdam konularını görüşmek için  geniş tabanlı istişare toplantısı düzenledi.
Kaymakamlık toplantı salonunda  düzenlenen istişare toplantısına Kaymakam Musa SARI başkanlığında  Belediye Başkanı Nazım CULHA , İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin ALBAYRAK ,  siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu kurumlarının amirleri, oda başkanları, sivil toplum örgütleri, spor kulüpleri temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Ağırlıklı olarak turizmin ele alındığı toplantıda Arsuz'da bulunan değerlerin nasıl geliştirilebileceği, gün yüzüne çıkartılabileceği, sahillerin nasıl daha aktif kullanılabileceği gibi konular detaylı olarak masaya yatırıldı ve izlenecek yollar ile bir eylem planı çıkarıldı.  İlki düzenlenen toplantıda Kaymakam SARI ve heyet, toplantının çok verimli geçtiğini, bundan sonra ara ara toplantıların devam edeceğini ve tüm kesimlerin davet edilerek herkesin Arsuz için el ele vereceğini ifade ettiler. Kaymakam SARI, davetlerini kırmayarak toplantıya katılan herkese teşekkür ettiğini, bu toplantılarla yeni kurulmuş olan ve eksikleri çok fazla olan ilçemizin tüm hususlarının masaya yatırılacağını, ülkemizde hiçbir konunun ihmal edilmeyeceğini tüm alanlarda planlı çalışmalarını yürütüleceğini ifade etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet