Skip Navigation Links

Sokak Hayvanları Yararına Mama Desteği Konserine Destek

Eğitimci- Sanatçı İbrahim Kumlu, organizatör Ali Ekber Yeşil Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i Sokak Hayvanları

Sokak Hayvanları Yararına Mama Desteği Konserine Destek

Gündem   A+a-

 
Eğitimci- Sanatçı İbrahim Kumlu, organizatör Ali Ekber Yeşil  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i Sokak Hayvanları yararına düzenledikleri konsere davet ettiler. 
 Başkan Nehir’i makamında ziyaret eden Kumlu ve Yeşil, Sokak hayvanlarına karşı duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanları yararına Mama desteği konserini Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Konferans salonunda gerçekleştireceklerini ifade ettiler. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e katkılarından dolayı teşekkür ettiler. “
 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ,bu konuda yaptıkları çalışmaları anlattı.İlçenin ilk hayvan barınağı çalışmasını gerçekleştirdiklerini ,büyükşehir yasasıyla beraber hayvan barınağının  hatay büyükşehir belediyesi bünyesine geçtiğini belirtti. Bu konuda en hassas belediye  yönetimlerinden biri olduklarını söyledi.
 
Başkan Nehir sokak hayvanlarının  rehabilite edilmesi,tedavi edilmesi  ve yaşam alanlarına bırakılmasının sağlanması, bu konuda ilgili çalışmaların, bilimsel uygulamaları savunduğunu belirtti. Sokak hayvanlarının rehabilite edilerek,tedavi edilerek,doğal  yaşam alanlarında yaşamlarının sürdürülmesi hususunda,bu canlılara şefkat ve sevgiyle yaklaşılması hususunda farkındalık oluşturan  etkinlikleri desteklediklerini ifade etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet