Skip Navigation Links

Her iki taraf da kamu hizmeti görüyor

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bazı ziyaretlerde bulunan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve beraberindeki polisl

Kültür Sanat   A+a-

Türk Polis Teşkilatı’nın 165. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bazı ziyaretlerde bulunan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve beraberindeki polisler, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC) Basın Merkezi’ni de ziyaret etti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan’a çiçek ve program davetiyesini verirken konuşma yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, “Basında mensubu arkadaşlarımızla hiçbir zaman sorun yaşamadık. Hepsiyle iyi ilişkiler içindeyiz. Bize intikal eden her olayda basınımızla birlikte mükemmel bir diyalogumuz oldu. Çünkü, her ieki kurumda kamu görevini yürütmektedir” dedi.
Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ise, “Her zaman Türk Polis Teşkilatı’nın yanındayız. Can güvenliğimizi onlara borçluyuz. Türk Polis Teşkilatı’nın 165. Kuruluş Yıldönümü’nü, tüm basın mensubu arkadaşlarım adına kutluyorum” dedi.
İskenderun Emniyet Müdürlüğü olarak, hafta boyunca önemli etkinliklere imza atacaklarını ve polis-vatandaş dayanışmasını güçlendirmeye yönelik programları olduğunu belirterek, basın mensuplarıyla sohbet eden Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, gazetecilerle hoş bir sohbet gerçekleştirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet