Skip Navigation Links

Başkan Atıç: Yeni Anayasa Herkesin Haklarını Koruyacak

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, anayasa görüşmelerinin Meclis’te sona erip kabul edilmesinin ardından bir değerlendirmede bulundu.

Başkan Atıç: Yeni Anayasa Herkesin Haklarını Koruyacak

Gündem   A+a-

 
AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, anayasa görüşmelerinin Meclis’te sona erip kabul edilmesinin ardından bir değerlendirmede bulundu. Başkan Ahmet Atıç, Mecliste görüşülüp kabul edilen yeni anayasanın Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu birlik ve bütünlüğü sağlayacağına inandığını söyledi.
Türkiye’nin son dönemde bir ateş çemberinin içinden geçtiğini belirten Atıç, bu ateş çemberinden çıkmak için iyi bir fırsat olan yeni anayasa görüşmelerinin başarıyla gerçekleştiğini ve artık son sözün millette olduğunu aktardı.
Yeni anayasa ile sadece belli bir kesimin değil, toplumun hepsinin haklarının korunacağını kaydeden Atıç, bu sayede ülkemizde ihtiyaç duyulan birlik ve beraberlik ortamının da oluşacağına inandığını vurguladı.
REFERANDUM 26 MART-9 NİSAN ARASINDA OLACAK
Yeni anayasa görüşmelerinin ardından meclisin aldığı kararın halk tarafından oylanması için bir referandum gerçekleştirileceğini belirten Atıç, “Bu kararların ardından mecliste günlerce mesai harcayan milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde Yeni Türkiye’nin yolu belirlendi. Demokratik bir ülke olduğumuzu göstermek, halkımıza verdiğimiz değeri göstermek için anayasanın kabul edilip edilmeyeceği referandumla halkımıza sorulacak. Halkımızın sandık başına gidip evet yada hayır diyeceği referandum en erken 26 Mart en geç 9 Nisan’da gerçekleşecek. Buradan çıkacak sonuca göre de Sayın Cumhurbaşkanımız yeni anayasayı ya onaylayacak yada geri gönderecek. Ben halkımızın yeni anayasa için gerekli olan evet oylarını verip yeni Türkiye’nin yolunu açacağına canı gönülden inanıyorum. Bu günden itibaren tüm teşkilatlarımızla birlikte referandum çalışmaları için harekete geçtik. Bir ekibimizle referandum için hazırız” dedi.
Yeni anayasayla birlikte Türkiye’nin daha güçlü hale geleceğini vurgulayan Atıç, çevremizde dış güçler ve işbirlikçileri tarafından oynanan oyunların bozulacağına inandığını sözlerine ekleyerek, vatandaşlardan bu zor dönemde birbirlerine kenetlenerek vatan ve millet sevdası etrafında buluşmalarını istedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet