Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'un Yiğit Şehidi Dualarla Uğurlandı...

Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’ın Suflaniyah bölgesinde, terör örgütü DEAŞ tarafından

Dörtyol'un Yiğit Şehidi Dualarla Uğurlandı...

Gündem   A+a-

 
Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’ın Suflaniyah bölgesinde, terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen bomba yüklü araç saldırısında şehit olan Yiğit Dörtyol'un Yiğit evladı Piyade Uzman Onbaşı Mete Can, memleketi  Dörtyol'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mete Can’ın naaşı Gaziantep'teki ilk törenin ardından karayoluyla Dörtyol’a bağlı Altınçağ Mahallesindeki baba ocağına getirildi.
Şehidin Eşi Seda, Annesi Meryem, Babası Mehmet ve kardeşleri, baba evinin önüne getirilen şehidin tabutuna sarıldı. Güçlükle ayakta duran şehit ailesine yakınları ve görevli askerler destek oldu.
Eşinin tabutunu biran olsun yalnız bırakmayan şehidin iki aylık eşi Seda Can, eşinin tabutuna sarılarak "Ben seni yürüyerek gelir diye bekliyordum, son ana kadar inanmadım. Kuzum ben seni çok özledim ben sensiz ne yapacağım" diyerek gözyaşı döktü.
Helalliğin alınmasının ardından Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mete Can, Altınçağ mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene Hatay Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, asker erkan, ilçe kaymakamları ve binlerce vatandaş katıldı. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş