Skip Navigation Links

İl Genelinde İbadethaneler Temizleniyor

Hatay Büyükşehir BelediyesiKültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan ibadethane temizleme ekibi

İl Genelinde İbadethaneler Temizleniyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan ibadethane temizleme ekibi, il genelinde belirli zaman aralıklarıyla bütün ibadethanelerde temizlik işlerine devam ediyor.
Vatandaşların dezenfekte edilmiş ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmesini sağlayan HBB ekipleri, birden fazla din ve mezhebe ait olan Hatay’ın maneviyatını yaşadığı dini alanlarda temizlik yaparak insan sağlığına bir kez daha özen gösterdiğini vurguladı.
DİNİ ÇEŞİTLİLİĞE SAHİP OLAN HATAY’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Antakya birçok dinden ve inançtan
insanların huzur içinde yaşadığı cami, kilise ve havranın bir arada bulunduğu önemli bir turizm kentidir’’ dedi.
Başkan Savaş, dünyanın her yerinden bu çeşitli dini zenginliklere sahip olan Hatay’ı ziyarete gelenlerin hem gözlerine hem de manevi gönüllerine hitap etmesi düşüncesiyle ve ilahi duygulara vermiş olduğu önem çerçevesinde ibadethanelere HBB ekipleri tarafından temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.
HBB ekipleri, Yayladağı Leylekli Camii ve Türbesi,Yayladağı Şenköy Mahallesi Esenyayla Camii,Samandağı Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü Kuran Kursu, İskenderun Bitişik Camii,Dörtyol Müftülüğü Konaklı Mahallecamiisinde temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
İbadethanelerde temizlik çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, yapılan bu kapsamlı temizlik çalışmalarına il genelinde devam edileceğini bildirdi.
Vatandaşlar Hatay’ın her ilçesinde gerçekleştirilen temizlik hizmetlerinden ve bu konudaki duyarlılıklarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB ekiplerine teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet