Skip Navigation Links

MKÜ'den Kaymakam aksak'a ziyaret..

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin CANDA ve Öğretim Üyeleri Kaymakam Cemil AKSAK'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulu

Kültür Sanat   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin CANDA ve Öğretim Üyeleri Kaymakam Cemil AKSAK’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Mustafa Kemal Üniversitesine kayıt yaptıran öğrenci sayısında oldukça fazla ilerleme olduğunun altını çizen Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin CANDA, ”Öğrenci sayımızdaki artışların ve eğitim alanındaki gelişme sürecinin Türkiye çapında rekor bir adım olarak değerlendirilmesi gerekir” açıklamalarında bulundu.
Çeşitli fakülte bölümlerinin açılması çalışmaları ve eğitim alanındaki çeşitli projelerinin de olduğunu belirten Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin CANDA, ”Üniversitemizi kalkındırmak ve eğitim kalitesini yükseltmek için tüm gayretlerimiz ile çalışmaktayız” dedi.
Üniversitelerde eğitim düzeyinin yükseltilmesi ve eğitim kalitesinin artırılmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Kaymakam Cemil AKSAK,”Geçlerimizin kendi birikimleri ve Akademik kurumlardan aldıkları eğitim ile memlekete daha faydalı birey haline gelmesi için gereken özeni göstermeliyiz” tavsiyelerinde bulundu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Cemil AKSAK, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin CANDA’ya ve Öğretim Üyelerine teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet