Skip Navigation Links

HBB Karate Takımın’a Bir Altın Madalya Daha

Hatay Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı, 14-15 Ocak tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından

HBB Karate Takımın’a Bir Altın Madalya Daha

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı, 14-15 Ocak tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından Antakya Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen  ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Akdeniz Eleme Müsabakaları’ ndan altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir geleceğin oluşturulması ile milli takımlara ilimizden sporcular kazandırmak amaçlarıyla spora ve sporcuya verdiği desteklerle gündemden düşmeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın emekleri bu kez karate spor dalında elde edilen başarıyla sonuca ulaştı. 
 
HBB KARATE KIZ TAKIMI 44 PUANLA BİRİNCİLİĞİ GÖĞÜSLEDİ
 
Nefes kesen mücadelelere sahne olan ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Akdeniz Eleme Müsabakaları’ n da HBB Karate Kız Takımı Türkiye genelinden 8 ilin katıldığı turnuvada 44 puan elde ederek 1’inciliği göğüsledi ve bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Müsabakalar sonunda erkeklerde Antalya 49 puanla şampiyon olurken, ikinciliği 44 puanla Isparta, üçüncülüğü ise 35 puanla Adana kazandı. Kızlarda ise ikinciliği 33 puanla Isparta, üçüncülüğü ise 32 puanla Antalya elde etti.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve diğer yetkililer verdi.
KARAGÖZ’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Karate Takımı Antrenörü Mehmet Karagöz, takımın başarılarının devam etmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet