Skip Navigation Links

Zabıta Ekipleri Kaldırım Denetimleri Gerçekleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı 2. Bölge Müdürlüğü, ana arterler üzerinde yer alan kaldırımların

Zabıta Ekipleri Kaldırım Denetimleri Gerçekleştirdi

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı 2. Bölge Müdürlüğü, ana arterler üzerinde yer alan kaldırımların, vatandaşların ve araç trafiğinin geçişlerini engelleyecek şekilde işgallerine karşı denetim yaparak yasal işlemler gerçekleştirildi.
 
 
SEYYAR SATICI VE KALDIRIMI İŞGAL EDEN DÜKKAN SAHİPLERİNE İHTARDA BULUNULDU
 
 
HBB Zabıta ekipleri, kamusal alanları işgal eden seyyar satıcılar ile görüntü kirliliği yaratan ve yayaların kaldırımlardan geliş geçişini engelleyen, izinsiz reklam tabelalarını ve dükkan sahiplerine ait eşyaları toplamak suretiyle Reyhanlı ilçesindeki işlek caddelerde denetimlerde bulundu.  Konuyla ilgili işlek caddelerde incelemeler yapan ekipler, dükkan sahipleri ve seyyar satıcılara ihtarda bulunarak uyardı.
 
 
BAŞKAN KADIOĞLU, “KAMUSAL ALANLARIN İŞGALİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ
 
Konu ilgili açıklamada bulunan HBB Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, "Kentimizin caddelerinde görüntü kirliliğine neden olan kaldırım ve yol işgallerini önlemek amacıyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Ayrıcalık ve tolerans tanımadan çalışmalarımıza sürdüreceğiz. Kamusal alanları işgal ederek şehrimizin düzenini ve halkımızın huzurunu bozan hiç kimseye taviz verilmeyecektir” ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet