Skip Navigation Links

İGC'den Vali Lekesiz'e ziyaret..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ile yönetim kurulu üyeleri ile bir grup gazeteci Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i makamına hoş g

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ile yönetim kurulu üyeleri ile bir grup gazeteci Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i makamına hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.
Son Valiler kararnamesiyle Merkeze alınan Nusret Miroğlu’nun yerine Hatay Valisi olarak atanın Amasya Valisi Celalettin Lekesiz İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimini makamında kabul etti. İGC Başkan Şehmus Aslan, yönetim kurulu üyelerini tanıttığı ziyarette, 120 yıllık mazisi bulunan Basın Merkezi binası hakkında bilgiler aktardı. İGC Başkanı Şehmus Aslan, Cemiyetin kentte demokratik kitle örgütleri, Odalar, toplumun tüm katmanlarının ortak buluşma noktası olduğunu, ayrıca Türkiye’nin en hareketli, dinamik yerel gazete, medya ve yaygın basın temsilcileriyle İskenderun’un örnek bir konumda bulunduğunu ifade etti.
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de, Hatay’a atandığında Adana’dan karayoluyla İskenderun’a girdiğinde çok etkilendiğini belirterek “Bölgeye girerken kentimi bir anda İstanbul’a giriyormuşum gibi hissettim. Evet İskenderun Sanayisi, limanı, ticaret merkezi oluşuyla kentini ispatlamış bir kent. Bundan sonra da daha iyi planlama ortak akıl projelerle il stratejisini belirlediğimizde kendini daha da aşacaktır” diye konuştu.
Vali Celalettin Lekesiz ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri bir süre çok sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Vali Lekesiz İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi binasını da çok merak ettiğini en kısa samanda ziyaret etmek istediğini iletti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet