Skip Navigation Links

Temizlik Titizlikle Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Cemevi'nde temizlik çalışması yaptı

Temizlik Titizlikle Yapılıyor

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi tarafından ilçe genelinde cami ve ibadethanelerin periyodik bir şekilde temizlenmesi için kurulan temizlik ekibi çalışmalarını sürdürüyor.
 
Belli bir plan doğrultusunda ilçe sınırlarındaki cami ve ibadethanelerin temizliğini yapan İskenderun Belediyesi, merkezden en ücra mahallelere kadar temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor. 

TEMİZLİK TİTİZLİKLE YAPILIYOR

Vatandaşların rahat ve ferah bir ortamda ibadetlerini yapmaları için titiz bir şekilde çalışan temizlik ekipleri; minber temizliği, halıların, kapıların, cam ve duvarların silinmesi, ayakkabılık ve şadırvanlara kadar geniş çaplı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. 
İbadethanelerin düzenli bir şekilde temizlendiğini belirten vatandaşlar İskenderun Belediyesi'nin bu hizmetinden memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ve personellere teşekkür ediyor.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MENNUN

Din görevlileri ise uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Bu temizlik ekibi büyük bir ihtiyaçtı. Allah başkanımızdan ve belediye ekibinden razı olsun. Bu hizmet vesilesi ile camilerimiz ve ibadethanelerimiz daha temiz ve güzel bir ortamda ibadet ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet