Skip Navigation Links

İkem Koleji Türkiye Yarı Finallerinde

Özel İKEM Koleji Okul Sporları Genç Bayan (A) Basketbol kategorisinde İlimizi temsilen Elazığ'da yapılan bölge birinciliği

İkem Koleji Türkiye Yarı Finallerinde

Gündem   A+a-

 
Özel İKEM Koleji Okul Sporları Genç Bayan (A) Basketbol kategorisinde İlimizi temsilen Elazığ'da yapılan bölge birinciliği müsabakalarında namağlup şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.
 
Elazığ'da toplam sekiz ilin katıldığı şampiyonada gruplarında bulunan takımlardan Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesi’ni 73-58, Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesini 73-25, finalde ise Batman Doğa Koleji’ni 83-24 gibi net skorlarla yenerek Bölge Şampiyonu oldu. İlçe ve İl Birinciliklerinde de rakiplerini açık farkla yenen İKEM Koleji Genç Bayan A Basketbol Takımı yenilmezlik unvanını da elinde bulunduruyor. Bölgemize eğitimin yanısıra sosyal kültürel ve spor alanında büyük değer katan İKEM Koleji başarıya yelken açıyor.
 
Başarıyla ilgili olarak konuşan Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN;“hedeflerimize emin adımlarla ilerliyor, engelleri tek tek aşıyoruz. Temennim çeyrek asırlık olan ilklerin okulu İKEM Kolejini yine ilkler ile buluşturmak… Çok çalışıyoruz ve ilkel, prensipli bir şekilde hedefe koşuyoruz. Bu başarıyı başta kurucularımız olmak üzere genel müdürümüz,  lise müdürümüz, diğer idarecilerimiz,  öğretmenlerimiz, personellerimiz ve tüm Hatay halkına hediye ediyoruz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet