Skip Navigation Links

Gözcüler'in eksikleri kısa sürede tamamlanacak..

Gözcüler Belediye Meclisi olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Gündem   A+a-


 
Gözcüler’in eksikleri kısa sürede tamamlanacak..
Gözcüler Belediye Meclisi olağan toplantısını gerçekleştirdi. Muhalefet Meclis Üyesi Ali Kirmit’in yurt dışında olması nedeniyle mazeretli olarak katılamadığı meclis toplantısında, beldenin sorunları ile ilgili gündem dışı konuşmalar yapıldı.
Meclis toplantısının ardından 8. Gün Haber’in sorularını yanıtlayan Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, beldenin eksiklerinin giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.
Güler açıklamasında şöyle dedi:
Gözcüler Beldesi’nde her zaman için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda ki çalışmalarımız, beldenin bütün inkişaf alanlarını sağlayan anayolumuzu 25 metrelik yolu hizmete açmak, bunun için de çalışmalarımız sürüyor. 4 ay içerisinde bu çalışmalarımızı başlatacağız. Beldemizin içi sokaklarıyla birlikte beton asfalt, bir tek Çetillik Mahallesi yolumuzdaki ufak sıkıntılar var. Onları da en kısa zamanda ihaleye çıkartıp asfalt yapacağız.
Gözcüler’de mobilya sektörünü canlandırmak en büyük arzumuzdur. Şu ara gerçekten insanlarda sıkıntılı, mobilya sektörü 1995-2000 arasında çok iyi devam ediyordu. Git gide burada ki gerek atölyeler kapandı, insanlarımızda biraz hazıra yöneldi. Bunun için mobilya sektöründe biraz sıkıntılar yaşandı. Şuan biz bunu yeniden canlandırabilirsek mutlu oluruz. Bunun yanında da sanayi sitemiz mevcuttur bunu her şekil de teşvik ederiz. Yatırım yapmak isteyen bütün insanlara da açığız. “
 



Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet