Skip Navigation Links

Başkanlığa Akın Rencüzoğulları Getirildi

Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneği kongresini gerçekleştirerek başkanlığa Akın Rencüzoğulları, Yönetim Kurulu üyeliklerine;Seyhan Nural, Emra Tarsusl

Kültür Sanat   A+a-

Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneği kongresini gerçekleştirerek başkanlığa Akın Rencüzoğulları, Yönetim Kurulu üyeliklerine;Seyhan Nural, Emra Tarsuslu,Ferit Diker, Süzer Tarhane,Kurtuluş Okur, Akan Sönmez getirildi.

Divan başkanlığını Naim Özal,katipliğini Yılmaz Sağlamtaş ve Zihni Berrak’ın yaptığı kongrede Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyetlerini eski başkan Ferit Diker okudu.
Başkanlığa yeni seçilen Akın Rencüzoğullarıyeni dönermde kültürel ve eğitsel faaliyetlere ağırlık vereceklerini söyleyerek “Derneği bugüne kadar getiren ve bayrağı zamanı gelince gençlere teslim etmeyi bilmiş eski yönetim kuruluna teşekkür ederiz.
Samandağ ve Türkiye’de yaşanacak hertürlü haksızlığa ,yolsuzluğa, zulme ve gericiliğe karşı çağdaş, cesur ve kararlı bir duruş sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Derneğimizn asıl vizyonu budur.Tüm Samandağ halkının bu mücadelede destek vermesini bekliyoruz.”diye söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet