Skip Navigation Links

Dere Islahı Çalışmaları Yoğunlaştırıldı

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde dere ıslah çalışmalarını sürdürüyor.

Dere Islahı Çalışmaları YoğunlaştırıldıWeb
TV

Arsuz   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, kış ayları sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları bertaraf etmek amacıyla il genelinde dere ıslah çalışmalarını sürdürüyor.
 
İhtiyaç dahilindeki alanlarda hemşehrilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için hassasiyetle çalışan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler, Arsuz ilçesinde üç ayrı noktada dere ıslah çalışmaları gerçekleştirdi. 
 
Arsuz ilçe merkezi, Haymaseki ve Konacık’ta bulunan üç farklı dere üzerinde çalışmalar gerçekleştiren ekipler, yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle oluşabilecek sorunların önüne geçerek vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. 
 
HAYMASEKİ VE KONACIK’TA TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
 
HBB ekipleri, Haymaseki’deki dere kenarında çift taraflı taş duvar çalışması gerçekleştirip ve dere kenarına toplam 194 metre taş duvar yapılarak toprak kaymaları ve olası taşkın riskini engellenmiş oldu. Konacık Mahallesi mevkiinde gerçekleştirilen dere ıslah çalışmaları kapsamında da 98 metre çift taraflı taş duvar inşa edildi. 
 
Arsuz şehir merkezinde yapım işi başlatılan 540 metre taş duvar çalışmasının ise 279 metresi tamamlandı. Yetkililer, duvarın kalan kısmının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve il genelinde ihtiyaç arz eden alanlarda dere ıslah ve taş duvar çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.
 
Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan Arsuz halkı başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve tüm emeği geçen HBB Ekiplerine teşekkür etti.
 
Dere Islahı Çalışmaları Yoğunlaştırıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet