Skip Navigation Links

Semir Gökpınar annesini kaybetti

Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Semir Gökpınar, annesi Zehide Gökpınar'ı kaybetmenin acısını yaşı

Kültür Sanat   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Semir Gökpınar, annesi Zehide Gökpınar’ı kaybetmenin acısını yaşıyor. 1927 doğumlu olan Zehide Gökpınar, bir süredir İskenderun devlet Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görüyordu. Zehide Gökpınar’ın ani vefatı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Semir Gökpınar ve ailesini üzüntüye boğdu.
Zehide Gökpınar’ın cenazesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan Çevik Kuvvet Büro Amirliği’nin karşısındaki evinden kaldırılarak İskenderun Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine MKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Semir Gökpınar’ın çalışma arkadaşları ve daha çok sayıda sevenleri katıldı.
8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com kuruluşları olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Semir Gökpınar’ın şahsında Zehide Gökpınar’a Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet