Skip Navigation Links

Başkan Savaş Antakya Ayakkabıcılar Odası Üyeleri İle Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş esnaf ziyaretleri çerçevesinde Ayakkabıcılar ve İmalatçılar Odası üyeleri ve ayakkabıcı

Başkan Savaş Antakya Ayakkabıcılar Odası Üyeleri İle Buluştu

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye ( HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş esnaf ziyaretleri çerçevesinde Ayakkabıcılar ve İmalatçılar Odası üyeleri ve ayakkabıcı esnafları ile bir araya geldi.

HBB Başkanı  Savaş’ın, Antakya Ayakkabıcılar ve İmalatçılar Odası Başkanı Gökhan Oral’ın ve  yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda ayakkabı imalatında bulunan esnafın hazır olduğu ziyaretinde Başkan Savaş’a İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş da eşlik etti.

“HATAY’IN HER İLÇESİNDE ÇALIŞMALARIMIZI EŞİT VE ADİL BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Esnafın refah düzeyinin şehrin gelişimine de büyük katkıları olacağını ifade eden Başkan Savaş,” Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın sorunlarını dinliyor ve çözümü için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Hatay’ın her ilçesinde çalışmalarımızı eşit ve adil bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yapılan her şey Hatay’ın huzuru için. Burada herkes Hatay’a yakışır bir şekilde birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olmalı, birbirlerinin kusurlarını kapatmalı. Bizlerin görevi de sizlerin istek ve taleplerini öğrenerek en kısa sürede çözüme kavuşturmaktır “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Gerçekleşen istişare toplantının sonunda oda başkanları, kentin geleceğine yönelik çalışmalarına hiçbir siyasi kaygı gütmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet