Skip Navigation Links

Emlakçılar Derneği’nde Zeki Şanlı Güven Tazeledi ..

İskenderun Emlakçılar Derneği 5.Olağan Genel Kurulu Karaağaç Mikado Restoran’da yapıldı.

Emlakçılar Derneği’nde Zeki Şanlı Güven Tazeledi .. Web
TV

Gündem   A+a-

Zeki Şanlı başkanlığındaki, Serdar Sarıkaya, Murat Uçar, Mahir Tınaztepe ve Necdet Arslan’ın güven tazeleyerek yeniden göreve getirildiği genel kurul, mesleki sorunların çözümü açısından bir çok konunun gündeme gelmesine vesile oldu. 
 
Emlakçılık sektöründe “Ayakçı “ olarak tabir edilen iş takipçilerinin mesleğin itibarını zedelediği ve daha bir çok haksızlığa neden olduğu vurgusunun öne çıktığı genel kurulda konuşan Başkan Zeki Şanlı, Emlak sektörünün dünyanın en saygın mesleklerinden birisi olduğuna dikkat çekerek, mesleğin itibarının sağlanması ve derneğin kurumsal bir kimliğe kavuşması için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
 
Başkan Zeki Şanlı konuşmasında, sektörel değerlendirmesini yaparken özeleştiride bulundu ve bazı sorunların da yasal boşluklardan kaynakladığına vurgu yaptı. 
 
Zeki Şanlı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaşadığımız bölgede Emlakçılık mesleğinin ne kadar zor şartlar altında icra edildiğini hepimiz biliyoruz. Zorlukların bir kısmı kendi elimizden, bir kısmı da yasal boşluklardan kaynaklanıyor. Yasal eksikliklerin giderilmesine ne yazık ki çok müdahil olamıyoruz ama kendi içimizdeki eksiklikleri gidermek tamamıyla bizlerin elindedir. 
Bizler kendi aklımızla, kendi isteklerimizle, gönül birliği ile saygı ölçüleri içerisinde birçok zorluğu aşacağımızdan eminim. Bu zorlukları aşmak için almamız gereken uzunca bir yol olduğunu da söylemeliyim.
Önce ne istediğimizi bilmemiz gerekir. Birbirimize dürüst ve samimi olmamız gerekir. Hak Hukuk anlayışını asla terk etmememiz gerekir. Empati kurmalıyız. Yani, öncelikle kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir şeyi başkasına yapmayacağız. Empati kuramayanları ya da kurmak istemeyenleri uyaracağız.”
 
Dilek ve temenniler bölümünde sorunların ve çözüm önerilerinin gündeme geldiği genel kurulun sonunda üyeler hep birlikte yemek yiyerek birlik ve beraberlik örneği sergilediler. 
 
Zeki Şanlı başkanlığında güven tazeleyen yönetim kurulu asil ve yedek listesi şu isimlerden oluştu: Serdar Sarıkaya, Murat Uçar, Mahir Tınaztepe ve Necdet Arslan. 
 
Yedek üyeler: Beyazıt Kırdar, Adnan Çakıcı, Nurdan Karalar, Mustafa Bodur ve Fatih İpekşan.
  
 
Emlakçılar Derneği’nde Zeki Şanlı Güven Tazeledi ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet