Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkanı Yavuz'un Taziye ve Birlik, Beraberlik Mesajı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, son günlerde artan terör saldırıları ve şehit düşen Emniyet güçlerimiz ve sivil vatandaşlarımızla

Başkanı Yavuz'un Taziye ve Birlik, Beraberlik Mesajı

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, son günlerde artan terör saldırıları ve şehit düşen Emniyet güçlerimiz ve sivil vatandaşlarımızla ilgili taziye ve birlik, beraberlik mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

" Bazı dış güçler ve şer odaklarının tetiklemesiyle son günlerde hain teröristler tarafından bomba yüklü araçlarla Emniyet birimlerimize, adalet mekanizmasının işlediği yerlere yönelik  terörist saldırıları yapılmaya başlanmıştır.  Üç hafta önce Beşiktaş’ta stadyumun güvenliğinden sorumlu polis noktasına yapılan bombalı saldırı, Yılbaşı gecesi Reina eğlence mekanına yapılan silahlı saldırı, bugün ise İzmir Adliyesine yönelik haince yapılan bombalı saldırılarda birçok emniyet mensubumuz ve sivil vatandaşımız şehit olmuştur.  Şehitlik mertebesine erişen tüm kardeşlerimize Allahtan Rahmet, Şehit ailelerimize, Emniyet Kuvvetlerimize ve Yüce Milletimize başsağlığı diliyorum.

Bir kez daha görülmektedir ki bu menfur saldırıların tek hedefi, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacak ve muvaffak olamayacaklardır. Hainler bilmelidir ki, gerçekleştirilen kalleşçe saldırılarda canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, vatanımızın bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur ve Türk Milletinde kahramanların ardı arkası hiçbir zaman kesilmeyecektir.

Yaşanan bu saldırıları lanetle ve nefretle kınıyor, Emniyet Güçlerimize yönelik düzenlenen saldırılarda şehitlik mertebesine erişen bütün kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar