Skip Navigation Links

Baba ocağı Gözcüler Ali Bıkmaz'ı Bağrına Bastı

Demokratik sol Parti Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, her yıl Gözcüler Beldesi'nde düzenlenen geleneksel Bahar Bayramı'na katılarak baba ocağında

Kültür Sanat   A+a-

Baba ocağı Gözcüler Ali Bıkmaz’ı Bağrına Bastı
Demokratik sol Parti Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, her yıl Gözcüler Beldesi’nde düzenlenen geleneksel Bahar Bayramı’na katılarak baba ocağında halkın bayramını kutladı.


Bahar Bayramı kapsamında Gözcüler Belediyesi arka bahçesinde protokole verilen yemeğe de katılan DSP Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, yüzyıllardır süren geleneğin bir parçası olan yumurta tokuşturma yarışı da yaptı.

Vatandaşlarla yumurta tokuşturan Bıkmaz, yüzyıllardır süren geleneğin gelecek nesillere aktarılmasının önemli olduğuna işaret ederek, “Örf-adet ve geleneklerimiz mutlaka yaşatılmalı ve gelecek nesillere aktarılmalıdır. Atalarımızın mirası bahar bayramının her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanıyor olduğunu görmek beni ayrıca mutlu etti” dedi.


Baba Ocağı Gözcüler Beldesi Çetillik Mahallesi’nde düzenlenen panayır alanında onbinlerce vatandaşın arasına karışan Ali Bıkmaz, vatandaşın “İskenderun Milletvekili Adayımız” sözleri üzerine gururlandığını söyledi ve ekledi: “Demokratik bir yarış sürecinde CHP’nin İskenderun milletvekili adayı olmayışı vatandaşta ciddi bir burukluk yarattı. Ben bu yörenin çocuğuyum. Arsuz yöresinin her beldesinde evlerimiz, akrabalarımız var. Demokratik yarış sürecinde partime olan sorumluluk duygusuyla milletvekili adaylığı görevi verildiği için bu görevi layıkıyla yapmak durumundayım. Halkım beni kucaklıyor ve İskenderun adayı olarak da bağrına basıyor. Çok duygulandım” dedi.


Panayır alanında akrabaları, dostları ve partililerin sevgi gösterileri nedeniyle güçlükle ilerleyen Ali Bıkmaz, halkın bayramını kutladıktan sonra beldeden ayrıldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet