Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi Halkın, Huzuru Mutluluğu İçin Çalışıyor

Samandağ Belediye Zabıtası ekipleri ilçe genelinde trafik akışını rahatlatmak, vatandaşın huzuru mutluluğu için çalışıyor.

Samandağ Belediyesi Halkın, Huzuru Mutluluğu İçin Çalışıyor

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Zabıtası ekipleri ilçe genelinde trafik akışını rahatlatmak, vatandaşın huzuru mutluluğu için çalışıyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürdürülen çalışmalar vatandaşın takdirini topluyor.
 
Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü tarafından verilen bilgiler :” İnönü Caddesi üzerinde iki noktada desinatör çalışması yapıldığı ve Yapılan çalışmanın temel sebebinin cadde üzerinde trafiğin akışını engelleyecek parkların önüne geçmek olduğu ifade edildi. Trafik düzenlemelerinin ortaokul(Hastane )caddesinde yapıldığı ve caddenin her iki tarafına park yasağı getirildiği belirtildi. Levhalama çalışmalarının Korutürk caddesinde tamamlandığı, Cumhuriyet, Ahmet Yesevi ,İnönü caddeleri üzerinde engelli bireyler için park yerleri yapıldığı bildirildi.Bu düzenlemelerin vatandaşların mutluluğu ,huzuru için yapıldığını kurallara uyulması halinde amacına ulaştığını ve çalışmaların devam edeceği ifade edildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet