Skip Navigation Links

Kırıkhan Zabıtasının Okul Kantini Denetimleri Devam Ediyor

Kırıkhan Belediyesi Zabıta ekiplerininKırıkhan ilçe merkezindeki okul kantinlerinde çalışan personellerin hijyen kurallarına uygunlukları

Kırıkhan Zabıtasının Okul Kantini Denetimleri Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediyesi Zabıta ekiplerinin Kırıkhan ilçe merkezindeki okul kantinlerinde çalışan personellerin hijyen kurallarına uygunlukları ile kantinlerde satılan gıda maddelerinin standartlara uygunluklarını denetleme işlemlerine aralıksız olarak devam ediyor.
 
Konuyla ilgili olarak Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamaya göre; öğrencilerin sağlıklı koşullarda beslenmeleri için yapılan denetim uygulamaları yoğun bir şekilde devam ederken, bugüne kadar son 2 ay içerisinde ilçe merkezinde bulunan okul kantinleri ile okul çevresinde bulunan birçok iş yerleri denetlendi.
 
Denetimler sırasında, insan sağlığını bozacak koşullarda üretilen gıda maddeleri ve okullarda satışına izin verilmeyen ürünlerin yanı sıra tarihi geçmiş gıda maddeleri Kırıkhan Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplanarak imha edildi. Gıda maddeleri satış kurallarına uymayan işyerleri ve kantinlere cezai müeyyideler uygulanırken, eksiklikleri bulunan yerlere de son kez gerekli uyarılar yapıldı.
Ayrıca Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamada kantin denetimlerinin periyodik olarak sıkı bir şekilde devam edeceği belirtildi.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet