Skip Navigation Links

İSTE MYO Kavşağı Artık Kabus Olmasın!

İskenderun’da yolun karşısına geçen 2 üniversite öğrencisine otomobil çarpmış, kazada üniversite 1. Sınıf öğrencisi Eda Tütüncü hayatını kaybederken,

İSTE MYO Kavşağı Artık Kabus Olmasın!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’da yolun karşısına geçen 2 üniversite öğrencisine otomobil çarpmış, kazada üniversite 1. Sınıf öğrencisi Eda Tütüncü hayatını kaybederken, Rabia Turhan’ın ise yoğun bakımda ciddiyetini koruyor.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun bulunduğu kavşakta meydana gelen kaza okulda okuyan tüm öğrencileri derin üzüntüye boğdu.
 
Bu sabah kazanın yaşandığı yere gittiğimiz de öğrenciler karşıdan karşıya geçerken tedirgin oldukları hatta kazanın yaşandığı yere uzun uzun baktıkları gözlendi.
 
Bu kavşakta sürekli kazanın yaşandığını söyleyen öğrenciler, “Bizler buradan sürekli korkarak geçiyoruz. Dün yaşanan üzücü kazada bir arkadaşımızı kaybettik. Diğerinin durumu ise ağır. Gelen aracın mesafesini tam kestiremiyoruz. Yetkililer buraya artık çözüm bulsun. Bu kaza bizimde başımıza gelebilirdi. Lütfen artık önlem alınsın” diyerek tepki gösterdiler. 
 
iste2(1).jpg" width="728" height="325" alt="" />
 
İSTE MYO Kavşağı Artık Kabus Olmasın! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet