Skip Navigation Links

Bu Acırın Tarifi Yok !!! Eda Toprağa Veriliyor !

İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde okuyan 2 öğrenciye Belen ilçesi yolu üzerinde

Bu Acırın Tarifi Yok !!! Eda Toprağa Veriliyor !

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde okuyan 2 öğrenciye Belen ilçesi yolu üzerinde bulunan yüksek okul kavşağında karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden Eda Tütüncü’nün cenazesi Mustafa Kemal Mahallesi (Dr. Gani Bahadırla civarı) Karatoyuk Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı’nda defnedilecek.
 
Eda Tütüncü için kurulan taziye çadırının ise İskenderun-Antakya yolu E-5 üzerine Memo Restoran karşısı olduğu öğrenildi.
 
Önce hayatını kaybettiği iddia edilen ve ardından yaşam mücadelesi sürdüğü öğrenilen Rabia Turhan’ın tedavisinin Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde sürdüğü bildirildi. Rabia Turhan’ın da hayatını kaybettiği yönündeki haberden dolayı da 8. Gün Haber Web Tv yayın kurulu olarak özür diliyor, Rabia Turhan’a Allah’tan şifa diliyoruz.
 
Kazada ağır yaralı olan Rabia Turhan’ın ailesinin Siirt’ten yola çıktığı ise edinilen bilgiler arasında yer aldı.
 
Kaza haberini alır almaz Özel Gelişim Hastanesi’ne giden İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, gece geç saatlere kadar hastanede kalarak Başhekim Uzman Doktor Ömer Caymaz’dan bilgi aldı.
 
Feci kaza sonrası hayatını kaybeden Eda Tütüncü ve yaşam mücadelesini sürdüren Rabia Turhan’ın üzüntüsünü yaşayan İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Meslek Yüksek Okulu’nda 4 Ocak 2017  Çarşamba günü yapılacak tüm sınavların iptal edildiğini ve açıklanacak ileri bir tarihte yapılacağını duyurdu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet